Ben je inmiddels klaar met het grijze muizen bestaan? Maar dan ook écht klaar? Wil je eindelijk echt serieus aangezien worden als dé expert in jouw werkveld? Stop dan met dat geploeter en jezelf klein te houden!

Heel simpel, als je tegenwoordig een goedlopend bedrijf wilt hebben zul je aan de bak moeten. Dan kun je je niet meer verschuilen achter een website. In deze tijd heb je niet alleen een bedrijf, je bent het ook. Tenzij je er helemaal OK mee bent dat je klanten aantrekt die graag voor een dubbeltje op de eerste rij willen zitten. In dit 1-op-1 traject ga je 5 maanden met mij aan de slag en je zult zien dat je zelfverzekerdheid kunt aanleren. Met kleine stappen gaan we aan de slag met gewoontes die er in al die jaren zijn ingeslopen en je niet verder helpen, het aanleren van nieuwe overtuigingen (Yes, you can!) en werken aan een positieve groeimindset. Je krijgt allerlei tips, reminders en inzichten om aan de slag te kunnen. En uiteraard online begeleiding en huiswerk, maar ook daar ga je uiteindelijk plezier in krijgen 😉 Echt, you can do this!

Investering

Wat kost het je? De financiële investering in dit traject van is €997,- ex. BTW of in 3 termijnen van €349,- ex. BTW. Maar let op; je moet wel klaar zijn met je eigen bullshit. Weet dat je dit zelf in de hand hebt. Als je er écht klaar mee bent, zijn er geen obstakels meer en kun je echt bergen verzetten. Durf je dat aan? Laat jij je onzekerheid alles bepalen of ben je klaar voor een versie 2.0 van jezelf? De grootste investering zal niet eens het bedrag zijn, maar vooral neerkomen op inzet en doorzettingsvermogen. Hoe graag wil je dit echt? Groei mag schuren, mag licht ongemakkelijk zijn, maar laat het je nergens meer tegenhouden. Stop met jezelf klein houden als je weet dat er meer in jou zit dan dat er nu uit komt.

Maar wat levert het je op?

Na afloop van dit traject ben jij niet alleen zekerder van jezelf, maar zien anderen dat ook. Je durft meer de uitdaging aan te gaan, de stappen te maken die nodig zijn om jezelf op de plek te krijgen die je verdient. Je houding is anders, je mindset is anders… Je bent krachtiger en hebt eindelijk vertrouwen in je eigen kunnen. Wat gun jij jezelf?

  • Vol zelfvertrouwen je aanbod en prijs durven noemen omdat dit je waarde is. Geen getrut meer over wat anderen misschien zullen zeggen of vinden.
  • Volledig voor je waarde kunnen staan. Kunnen dragen wat je waard bent in plaats van de goedkoopste van het stel zijn. Staan voor kwaliteit.
  • Echt het gezicht van je bedrijf kunnen zijn. Zichtbaarheid vanuit de overtuiging dat mensen wél op je zitten te wachten.
  • Eindelijk salesgesprekken zonder klotsende oksels!
Investering

De investering in dit traject van is €997,- ex. BTW of in 3 termijnen van €349,- ex. BTW. Maar let op; je moet wel klaar zijn met je eigen bullshit. Weet dat je dit zelf in de hand hebt. Als je er echt klaar mee bent, zijn er geen obstakels meer en kun je echt bergen verzetten. Durf je dat aan? Laat jij je onzekerheid alles bepalen of ben je klaar voor een versie 2.0 van jezelf? De grootste investering zal niet eens het bedrag zijn, maar vooral neerkomen op inzet en doorzettingsvermogen. Hoe graag wil je dit echt? Groei mag schuren, mag licht ongemakkelijk zijn, maar laat het je nergens meer tegenhouden. Stop met jezelf klein houden!