Heb jij bij het terugkijken over de afgelopen tijd ook moeten concluderen dat je er nog niet alles uit hebt gehaald, dat je kansen hebt laten liggen omdat het toch nog te spannend was? Tikkel gefrustreerd of teleurgesteld omdat je nog niet die grote(re) omzet hebt gehaald die je aan het begin van het jaar had gesteld? Omdat je nog te voorzichtig bent, want wat nou als het niet lukt? Dat je je nog te afwachtend opstelt in gesprek met potentiele klanten, want dan moet je het over geld gaan hebben? Je wel groter wilt met je bedrijf, maar niet voorbij de hobbel ‘maar hoe dan?!’ komt.

Binnen mijn GoalGetters Academy geloof ik dat jouw dromen en doelen binnen handbereik liggen. In dit traject ga je kristalheldere doelen stellen die jouw passie en visie richting geven en je motivatie flink aanwakkert. Ga je werken aan een krachtige ondernemersmindset waardoor je écht obstakels gaat overwinnen. Jezelf klein houden is echt verleden tijd als je besluit in dit traject te stappen. Het is tijd voor een next level jij. Je gaat leren echt zelfverzekerd te ondernemen door vol zelfvertrouwen jezelf te presenteren, te inspireren en motiveren en je zult zien; Confidence Sells!

Of je nu net begint of al een tijdje bezig bent; in de GoalGetters Academy ga je werken aan de obstakels die jou tegenhouden. Echt jezelf laten zien, je aanbod doen zonder klotsende oksels; in dit intensieve 6 maanden traject dompel je onder in een wereld van dromen en doelen en blijft het daar niet bij maar ga je ook echt de acties doen! Hoe eng of spannend ook.

Het gaat niet om de kennis, maar wat je ermee doe dat het verschil gaat maken. Iedere week weer opnieuw en niet alleen die dag na een workshop of masterclass als het vuurtje er nog is. Learn how to motivate yourself and ignite your fire.

Wanneer is dit traject NIET voor jou?

 • Als je niet bereid bent om iedere week er 100% voor te gaan
 • Als je alleen maar wilt werken als je ‘in de flow’ zit. Ik leer je de energie te creëren dus geen excuus.
 • Als je het zelf nog steeds hebt over je bedrijfJE of dat je tevreden bent dat je met je bedrijfJE de boodschapjes kunt betalen. Ik wil je echt naar een financieel gezonde omzet krijgen.
 • Als je bang wordt om iedere week weer opnieuw die spannende dingen te doen die nodig zijn om te groeien.
 • Als je nog steeds denkt dat jouw business alleen je aanbod er toe doet en je zelf liever op de achtergrond blijft. People buy from people en dat gaat alleen nog maar belangrijker worden.

Maar…. voel jij ergens diep van binnen dat er meer in jou zit? Een verlangen om écht je ambities waar te maken? 

Investering

Wat kost het je? De financiële investering in dit traject van is €1997,- ex. BTW of in 3 termijnen van €697,- ex. BTW. Maar let op; je moet wel klaar zijn met je eigen bullshit. Weet dat je dit zelf in de hand hebt. Als je er écht klaar mee bent, zijn er geen obstakels meer en kun je echt bergen verzetten. Durf je dat aan? Laat jij je onzekerheid alles bepalen of ben je klaar voor een versie 2.0 van jezelf? De grootste investering zal niet eens het bedrag zijn, maar vooral neerkomen op inzet en doorzettingsvermogen. Hoe graag wil je dit echt? Groei mag schuren, mag licht ongemakkelijk zijn, maar laat het je nergens meer tegenhouden. Stop met jezelf klein houden als je weet dat er meer in jou zit dan dat er nu uit komt.

Maar wat levert het je op?

Na afloop van dit traject ben jij niet alleen zekerder van jezelf, maar zien anderen dat ook. Je durft meer de uitdaging aan te gaan, de stappen te maken die nodig zijn om jezelf op de plek te krijgen die je verdient. Je houding is anders, je mindset is anders… Je bent krachtiger en hebt eindelijk vertrouwen in je eigen kunnen. Wat gun jij jezelf?

 • Vol zelfvertrouwen je aanbod en prijs durven noemen omdat dit je waarde is. Geen getrut meer over wat anderen misschien zullen zeggen of vinden.
 • Volledig voor je waarde kunnen staan. Kunnen dragen wat je waard bent in plaats van de goedkoopste van het stel zijn. Staan voor kwaliteit.
 • Echt het gezicht van je bedrijf kunnen zijn. Zichtbaarheid vanuit de overtuiging dat mensen wél op je zitten te wachten.
 • Eindelijk salesgesprekken zonder klotsende oksels omdat je weet hoe je deze voert vanuit zelfvertrouwen en leiderschap!
 
Wat gaan we doen?
 • We trappen af met een brainstormsessie (online of indien mogelijk offline op locatie) waarin we je onderneming in beeld brengen; waar sta je, waar wil je naar toe groeien, wat zijn de valkuilen en knelpunten, etc. Hier laaien we dat interne vuurtje even flink aan waardoor je echt verliefd gaat worden op ondernemen!  
 • Iedere week ga je samen met mij aan het werk AAN je bedrijf met een online moment om te sparren en te bepalen waar je focus ligt. 
 • Binnen de GoalGetters Academy werk je met een aantal grotere thema’s. Je krijgt bij ieder onderdeel een werkboek met inhoudelijke informatie en de opdrachten die je kunt uitwerken. 
 • In 6 maanden ga je oefenen, uitproberen, bijsturen en uiteindelijk zelfs echt plezier krijgen in het verkopen van je traject of dienst.

Ben jij klaar om jezelf en je business naar een hoger level te tillen? Ben jij klaar om écht impact te maken met je business? Maak dan het besluit en stap in de GoalGetters Academy zodat je iedere week weer opnieuw je commitment afgeeft en jezelf zo de ruimte geeft om te groeien. Echt, er kan zoveel meer dan dat jij denkt dat voor jou mogelijk is.