Ik denk dat je wel begrijpt dat je niet opeens meer zelfvertrouwen krijgt door bij de brievenbus te liggen en te wachten tot het door de postbode bezorgd wordt. Misschien een schot voor open doel, maar o zo waar; groei ligt altijd buiten je comfortzone. Buiten de veilige omgeving van alles wat je al gedaan hebt en kent.

Als je een verandering wil in de dingen die je doet en hoe je deze doet, zul je daar moeite voor moeten doen. Jouw brein wil namelijk het liefst zo makkelijk mogelijk te werk gaan en risico’s nemen en spannende dingen doen horen daar dan niet meteen bij. Mijn training heeft ook geen instant succesformule; ik sla niet met toverstafjes en heb ook geen magische shotjes of toverconfetti. Je werkt aan je eigen succes en ik help je daarbij.

Het begint met een aantal reminders die ik al jaren voor mezelf herhaal en dagelijks toepas. Zie ze als mantra’s die je niet vaak genoeg kunt herhalen, keer op keer op keer… Dus klik hieronder voor mijn Ebook en laat het vooral weten als je er iets aan hebt gehad!